Anders Oranje

Schilderkunst

Schilderkunst

Schilderij Uil met jong

Wat geef je cadeau aan iemand die 60 wordt? Ine Verhoeven-Mathijssen, liet speciaal voor haar schoonzus een prachtig schilderij op maat maken bij Anders Oranje. Een unieke schildering op schildersdoek, van een bosuil met haar jong. 

design element

Kijk mee!

Later als ik groot ben: roep ik naar jou, bij het vallen van de nacht. Kom naar het bos op een zwoele zomeravond, vind de rust. Ik zie jou, en misschien, heel misschien zie jij mij.  

Een prachtig schilderij op maat gemaakt in opdracht van Ine Verhoeven-Mathijssen. Zij gaf dit schilderij cadeau aan haar schoonzus Carla Mathijssen voor haar 60e verjaardag. Een uniek schilderij, om toe te voegen aan de collectie uilen die Carla door de jaren heen heeft verzameld.  

Naast het eindresultaat, laten wij jou ook graag zien hoe dit schilderij  gemaakt is! 

design element

Details

Kwaliteit zit hem in de details. Daarom speciaal voor jou een aantal detail foto’s van schilderij uil met jong. Klik ze aan, om ze nog beter te kunnen bekijken. Wil je ook graag zien hoe dit schilderij gemaakt is? Scroll door en zie hoe dit schilderij haar vorm heeft gekregen.  

design element

Hoe werd dat gemaakt

Ook nieuwsgierig naar hoe schilderij uil met jong is gemaakt? Dit schilderij op maat werd geschilderd op schildersdoek met acrylverf. Maar het proces begint natuurlijk met een gesprek, een ontwerp en goedkeuring van de opdrachtgever. Daarna zetten we het ontwerp op in lijn, schilderen we, en sluiten we af met laag vernis om het werk goed te beschermen. Ook benieuwd wat we voor jou zouden kunnen maken? Neem geheel vrijblijvend contact op. 

illustratie review feedback
design element

Review

Ziet er leuk uit, maar wat vindt de klant? Want er is er maar één die jou exact kan vertellen waarom jij, bij ons aan het juiste adres bent.  Laten we samen eens kijken wat de klant zegt over de samenwerking met Anders Oranje. Wat vinden zij van het eindresultaat van schilderij uil met jong.  

We zochten een speciaal cadeau voor de 60e verjaardag van onze schoonzus. Er moest een mooie realistische uil op komen, want ze spaart al jaren uiltjes. Speciaal was het zeker, de uilen zijn net echt! Echt een prachtig cadeau om te kunnen geven. We vonden het eindresultaat uitzonderlijk mooi, zo mooi dat we hem eigenlijk zelf zou hadden willen houden.

Ine Verhoeven-Mathijssen

09 februari 2024

Meer zien?

schilderij portret riet bastiaansen
schilderij uiterlijke schijn
portret kleinkinderen marja luijken
schilderij doorzettingsvermogen jasper hakkert acryl op canvas

Samen aan de slag?

We leren je graag kennen! Persoonlijk contact is de bron van alles wat we doen. Kom eens op de koffie, of nodig ons uit voor een gezellige babbel.