Anders Oranje

Schilderkunst

|

Kunstwerk op maat

Schilderkunst

|

Kunstwerk op maat

Schilderij Vachanamrut

Dit levendige schilderij op canvas is speciaal gemaakt op verzoek van Amita Sejpal. Het straalt de energie uit van Swaminarayan Sampraday terwijl hij vol passie een toespraak houdt voor een enthousiast publiek van heiligen en bewoners. En kijk eens naar de opwinding in het publiek, waar tegelijkertijd de Vachnamrut wordt geschreven, waardoor dit kunstwerk echt tot leven komt!

design element

Kijk mee!

De Vachnamrut is een belangrijke tekst binnen de Swaminarayan Sampraday, een spirituele traditie binnen het hindoeïsme. Het is een verzameling dialogen en leringen vastgelegd tijdens de gesprekken van Swaminarayan met zijn volgelingen en geleerden. Wil je meer details zien van het schilderij ‘Vachnamrut’? Klik dan hieronder om het kunstwerk op maat te bekijken. Wil je zien hoe dit schilderij is gemaakt? Klik dan simpelweg op de button hieronder!

design element

Details

In elk geweldig schilderij zit een verhaal verstopt, gevormd door kleine details. Elke penseelstreek, elke schaduw en elk kleuraccent voegt iets speciaals toe aan het kunstwerk. Deze details zijn niet alleen zichtbaar als je recht voor het schilderij staat, maar ook op foto’s. Elke foto vangt de ziel en het vakmanschap van het schilderij, waardoor de schoonheid ervan voor altijd bewaard blijft. De echte magie zit in de details, en die magie blijft voor altijd vastgelegd, voor iedereen om van te genieten.

design element

Hoe werd dat gemaakt

Ontdek de verborgen magie achter dit kunstwerk op maat. Van het lege doek tot de laatste penseelstreek, elk detail onthult een verhaal van passie en vakmanschap. Word nieuwsgierig naar de creatieve reis achter dit meesterwerk en laat je betoveren door het mysterie van het maakproces.

illustratie review feedback
design element

Review

Het ziet er geweldig uit, maar de mening van de klant is essentieel.  Laten we eens kijken wat Amita Sejpal en haar man vinden van het eindresultaat. Samen ontdekken we waarom ze wederom voor een kunstwerk op maat van Anders Oranje hebben gekozen.

Review volgt binnenkort

Amita Sejpal

00 - 00- 00

Meer zien?

schilderij d'n donkere wolluk 2024 100x177cm
schilderij portret gerard olthof
schilderij justice
schilderij portret riet bastiaansen

Samen aan de slag?

We leren je graag kennen! Persoonlijk contact is de bron van alles wat we doen. Kom eens op de koffie, of nodig ons uit voor een gezellige babbel.