Anders Oranje

Introductie

Introductie

Over ons

Wij geloven dat iedereen creativiteit in zich heeft! “Maar ik niet, hoor!” Ik hoor het je al zeggen. Niets moet, alles kan. Laten we samen eens kijken waar jouw creativiteit verscholen zit. Maar echt creatief, dat zijn we samen. Dus doe jij een beetje rood in de mix, dan voeg ik er wat geel aan toe. Of andersom. De hoeveelheid maakt niet uit. Het wordt hoe dan ook altijd oranje!

illustratie dit ben ik
Anders Oranje

Dat ben ik!

Angelique de Jong-Mathijssen: gepassioneerd kunstenares, grafisch vormgever en docente beeldende vorming. In het leven wil ik het liefst: Creëren, leren, inspireren en fascineren. Fleurig, vrolijk en wellicht een tikkeltje te enthousiast als het gaat over dingen, waar mijn hart een sprongetje van maakt.  Sprankelende ideeën, mooie visies en de gekste ideeën. Samen met anderen creatief zijn, daar wordt ik blij van. Daarom richtte ik in 2022, Anders Oranje op. Mijn visie om creativiteit toegankelijk te maken voor iedereen en deze samen tot uiting te brengen vormt de basis van mijn bedrijf. Leer meer over onze missie en visie!

illustratie missie
Anders Oranje

Missie

Creatief zijn we samen, dat is ons uitgangspunt. Ieder mens is uniek, ieder mens heeft creativiteit in zich. Alleen niet in dezelfde mate. Bij ons is creativiteit zowel een vaardigheid als een proces, een idee, een product en een oplossing. Het heeft te maken met het vermogen om dingen te bedenken en/of te creëren. Maar het menselijk brein is complex, het kan niet denken aan dat waar het nog niet aan gedacht heeft. Maar samen kunnen we dat wel. Verrijk onze creativiteit met jouw vragen, ideeën en gedachten, dan passen we dit samen toe op welk creatief product dan ook.

illustratie visie
Anders Oranje

Visie

Anders Oranje streeft ernaar om een zo breed mogelijk publiek de mogelijkheid te bieden om in een veilige omgeving creativiteit te verkennen, ontdekken en ontplooien. Wij bieden inspirerende producten en diensten om te leren, creëren en fascineren. Wij bieden een veilig klimaat, waarin iedere mate van creativiteit erkend, gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Want door samen in onze eigen kracht te staan, creëren we synergie. De actieve samenwerking, persoonlijke en betrokken begeleiding en de ‘geen idee te gek’ mentaliteit, vormen de basis van Anders Oranje.

design element

Waar we voor staan!

Bij Anders Oranje geloven we in:

Ben lekker jezelf

Want dat zijn wij ook.  Want als je lekker in je vel zit, krijg je energie. Ga je, de dingen doen waar je gelukkig van wordt. En, kunnen we samen de mooiste dingen gaan maken. 

Stel je open, ben lekker nieuwsgierig en veroordeel niet. Bij ons word jij gewaardeerd om wie je bent.

Maak de gekste ideeën

Het vergt moed om gekke ideeën te delen. Maar juist de meest ongebruikelijke ideeën leiden tot de meest originele oplossingen. Deel jouw meest gekke gedachten en ideeën, dan bedenken we samen hoe we daar iets moois van kunnen maken. Wij staan altijd open voor avontuur!

Mochten we onverhoopt toch het gevoel hebben dat we niet het beste adres zijn voor jouw project, zullen we eerlijk tegen je zijn. We geven je met liefde en plezier advies over waar je wel terecht kunt. 

Stel de domste vragen

De domheid ligt bij degene die denkt dat het antwoord vanzelfsprekend is. Want 1+1 = 2! Maar 1+1 is ook 11. Op iedere vraag zijn meerdere antwoorden mogelijk, daarom is geen enkel antwoord vanzelfsprekend.

De persoon die de domme vragen durft te stellen is vaak de sleutel tot nieuwe inzichten, want zij zetten ons aan het denken. Dus kom maar op met die ‘domme vragen’! Want wij denken graag samen met jou in mogelijkheden! 

Ben nieuwsgierig

Creativiteit begint bij nieuwsgierigheid. 

Nieuwsgierigheid heeft in de Westerse wereld vaak een negatieve connotatie. De uitdrukking ‘nieuwgierig aagje’ is hiervoor illustratief. Daar waar kinderen veel vragen stellen (waarom….?) en meer ‘out of the box’ denken, leren we dat naarmate we ouder worden wel af.

Juist voor innovatie zijn nieuwsgierigheid en vragen stellen belangrijk: wij zijn ervan overtuigd dat als je als volwassenen vaker de waarom-vraag stelt vanuit kinderlijke nieuwsgierigheid of irritatie, je vanzelf creatiever en innovatiever wordt. 

 

Ga altijd voor beter

Het beste resultaat creëren we samen, dus daar gaan we voor. 

Dat doen we door samen, tussentijds te evalueren. Wij horen jouw feedback graag. Deel je mening en ben vooral eerlijk, want daar hebben we beide, uiteindelijk het meest aan. Zo tillen we ieder project, naar een hoger niveau. 

Maak goede afspraken

Wij houden er niet van als dingen onduidelijk zijn. Jij vast ook niet?  Wij gaan voor duidelijke communicatie en gewoon goede afspraken.

  • Samen stellen we duidelijke doelen op.
  • Vatten we samen wat we begrepen hebben.
  • Vragen om verduidelijking als dat nodig is. 

Wij zijn van mening, dat je afspraken maakt om ze vervolgens na te komen. 

Daar kun je bij ons van op aan!

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn belangrijk voor ons. We ondersteunen initiatieven die bijdragen aan een betere wereld en werken samen met partners die dezelfde waarden delen. 

Maak contact

Bij ons staat de koffie (thee, frisje of een glaasje water) altijd klaar! Dat is niet voor niks. Want wij geloven in de kracht van persoonlijk contact, zo leer je elkaar kennen en begrijp je elkaar uiteindelijk toch het best. 

Bij Anders Oranje bieden we een breed scala aan creatieve producten en diensten, waaronder schilderkunst, grafisch ontwerp en workshops. Wat ons uniek maakt, is onze ‘geen idee te gek’ mentaliteit. Onze persoonlijke en betrokken begeleiding zorgt ervoor dat iedereen zich gewaardeerd en gestimuleerd kan voelen. Dat is waar we voor gaan! 

Onze producten & diensten

design element

Toekomstplannen

Wij blijven innoveren met toekomstige projecten zoals nieuwe kunstinitiatieven en workshops. Ons doel is om een steeds breder publiek te inspireren en te ondersteunen in hun creatieve reis. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van eerdere projecten. 

Zin in koffie?

We leren je graag kennen! Neem contact met ons op via info@anders-oranje.nl of bel ons op +31 6 43846481. Je kunt ons vinden aan de Vaartweg 164, Dongen. Kom eens op de koffie, of nodig ons uit voor een gezellige babbel. Bezoek onze contact pagina voor meer informatie.