Anders Oranje

Schilderkunst

|

Hout en paneel

Schilderkunst

|

Hout & Paneel

Schilderij D'n Donkere Wolluk

Deze schildering op multiplex paneel werd speciaal gemaakt voor de Familie van Strien. Het ontwerp, een ouderwetse bruine kroeg, rokende mannen, biljart, darts en een aantrekkelijke dame. Schilderij d’n donkere wolluk is een echte eye-catcher in de huisbar van Familie van Strien.

design element

Kijk mee!

Authentiek, gezellig, warm, bruin en rokerig. De dag afsluiten onder het genot van een biertje en wat vrouwelijk schoon. Wie wil dat nou niet! Naast het eindresultaat laten wij jou ook graag zien hoe dit schilderij is gemaakt! 

design element

Details

Kwaliteit zit hem in de details. Daarom snappen wij bij Anders Oranje als geen ander dat je die graag goed wilt bekijken. Er zijn er dan ook meer dan voldoende om te ontdekken in dit schilderij. Daarom speciaal voor jou een aantal detail foto’s van schilderij d’n donkere wolluk. Klik ze aan, om ze nog beter te kunnen bekijken.

design element

Hoe werd dat gemaakt

Ook nieuwsgierig naar hoe schilderij d’n donkere wolluk is gemaakt? Ik laat het je graag zien! Hieronder zie je stap voor stap, hoe een schilderij op maat vorm krijgt. Het proces begint natuurlijk met een gesprek, een ontwerp en goedkeuring van de opdrachtgever. Daarna zetten we het ontwerp op in lijn, schilderen we, en sluiten we af met laag vernis om het werk goed te beschermen. Ook benieuwd wat we voor jou zouden kunnen maken? Neem geheel vrijblijvend contact op. 

illustratie review feedback
design element

Review

Ziet er leuk uit, maar wat vindt de klant? Want er is er maar één die jou exact kan vertellen waarom jij, bij ons aan het juiste adres bent.  Laten we samen eens kijken wat familie van Strien zegt over de samenwerking met Anders Oranje.  Wat vinden zij van het eindresultaat van schilderij d’n donkere wolluk. 

Review volgt binnenkort

Willem van Strien

00 - 00- 00

Meer zien?

schilderij uiterlijke schijn
schilderij portret kind
schilderij justice
schilderij uil acryl op doek 40x50cm

Samen aan de slag?

We leren je graag kennen! Persoonlijk contact is de bron van alles wat we doen. Kom eens op de koffie, of nodig ons uit voor een gezellige babbel.