Anders Oranje

Grafisch Ontwerp | Visitekaartjes & Banners

Grafisch Ontwerp

Broeders Technical Solutions

Een goed visitekaartje is het halve werk. Na een dagje netwerken wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten. Voor Paul Broeders, eigenaar van Broeders Technical Solutions verzorgden wij het ontwerp en het drukwerk van  een nieuwe set visitekaartjes. Daarnaast mochten wij aan de slag met het ontwerp van een nieuwe banners in dezelfde stijl.

design element

Kijk mee!

Bij Broeders Technical Solutions was het tijd voor iets nieuws. Daar helpt Anders Oranje natuurlijk graag bij! Naast het ontwerpen en laten drukken van de nieuwe visitekaartjes, hebben wij ook een mooi nieuw banner ontwerp afgeleverd. Deze is natuurlijk helemaal in dezelfde stijl als de visitekaartjes. Daarnaast hebben we kleine logo aanpassingen gedaan om een volledige set in diverse bestandsformaten te realiseren, met zowel zwarte als witte tekst. Pas als de klant tevreden is, zijn wij dat ook. Je vind de review onderaan deze pagina.  

design element

Visitekaartjes

Een goed visitekaartje is het halve werk. Je wilt immers dat degene aan wie je hem overhandigd, ook daadwerkelijk contact met je opneemt. Voor Broeders Technical Solutions was het tijd geworden voor een vernieuwd visitekaartje. Aansluitend bij de huisstijl en het kleurgebruik in het logo, maakte Anders Oranje voor hen een mooi ontwerp. Ook het drukwerk namen wij voor onze rekening. Wat wil je nog meer! Ook visitekaartjes nodig, neem contact op. 

design element

Banner

Ook moest er een nieuw banner ontwerp gemaakt worden. Uiteraard aansluitend bij de nieuwe stijl van de visitekaartjes. Aangeleverd als drukklare PDF. bestanden, inclusief en exclusief afloop gebied. Zo kan Broeders Technical Solutions ze zelf naar de drukker sturen.

design element

Logo Set

Het reeds bestaande logo is geheel behouden gebleven. Enkel is de set is aangevuld met verschillende bestandstypes en diverse versies van het bestaande logo. Zo kan de klant goed gebruik maken van het logo op verschillende platformen en voor verschillende doeleinden. Een versie met witte tekst en zwarte achtergrond, zwarte tekst met witte achtergrond en een versie met transparante achtergrond. Zo is de set volledig en kan in diverse bestandsformaten gebruikt worden. 

illustratie review feedback
design element

Review

Ziet er leuk uit, maar wat vindt de klant? Want er is er maar één die jou exact kan vertellen waarom jij voor het ontwerp van visitekaartjes, banners en overig grafisch ontwerp, bij ons moet zijn.  Laten we samen eens kijken wat de klant zegt over de samenwerking met Anders Oranje

Voor het ontwerpen van een visitekaartje ben je bij Anders Oranje zeker aan het goede adres. Goede communicatie en prettige samenwerking.

Paul Broeders (Broeders Technical Solutions)

11 oktober 2023 (google review)

Meer zien?

mdm events flyer ontwerp voorzijde
overzicht gedrukte flyer mdm verhuur
visitekaartjes broeders technical solutions
advertentie ontwerp mdm verhuur staand

Samen aan de slag?

We leren je graag kennen! Persoonlijk contact is de bron van alles wat we doen. Kom eens op de koffie, of nodig ons uit voor een gezellige babbel.