Anders Oranje

Schilderkunst

Schilderkunst

Within Reach

Alles is haalbaar! Of toch niet? Innerlijke tweestrijd. Wat ligt er binnen jouw handbereik? Ga jij het avontuur tegemoet en breek je los? Of verliest jouw hart het van de ratio. Een schilderij over de innerlijke disharmonie tussen gevoel en gedachten. 

design element

Kijk mee!

Om vooruit te komen moet men keuzes maken. Maar waarom is het maken van keuzes soms zo moeilijk? 

Keuzes maken is verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Keuzestress is iets waar bijna iedereen weleens mee worstelt. Het gaat niet om de beste keus maken. Het gaat om het maken van een keus en er dan het beste van maken. 

Dit schilderij verbeeldt de innerlijke disharmonie, hart en hoofd. de strijd tussen het volgen van je hart en jouw rationele angsten. 

Naast het eindresultaat, laten wij jou ook graag zien hoe dit schilderij  gemaakt is! 

schilderij within reach acryl op doek detail
design element

Details

Kwaliteit zit hem in de details. Daarom speciaal voor jou een aantal detail foto’s van schilderij ‘within reach’. Klik ze aan, om ze nog beter te kunnen bekijken. Wil je ook graag zien hoe dit schilderij ontstaan is? Scroll door en ontdek het ontwerp proces van schilderij ‘within reach’.

design element

Hoe werd dat gemaakt

Dit keer een kijkje in mijn schetsboek. Dat is weer eens wat anders! Een onderzoek naar kleur, vorm, lay-out en het algehele concept. Een idee komt nou eenmaal niet uit de lucht vallen. Ook benieuwd wat we voor jou zouden kunnen maken? Neem geheel vrijblijvend contact op. 

Meer zien?

portret kleinkinderen marja luijken
schilderij chicken kip serie
muurschildering slaapkamer bloemen tak
schilderij justice

Samen aan de slag?

We leren je graag kennen! Persoonlijk contact is de bron van alles wat we doen. Kom eens op de koffie, of nodig ons uit voor een gezellige babbel.